duminică, 20 aprilie 2008

campanie electorala in cele mai josnice feluri

In plina campanie politicienii isi fac organizatii studentesti fantoma
Intr-un comunicat de presa remis de ROMPRES , o organizatie fantoma anunta un forum al studentilor din Romania, forum prezidat de insusi presedintele Romaniei Traian Basescu
Constienti fiind de inceputul campaniei electorale , ii anuntam pe domnii politicieni si pe marionetele acestora, ca in romania exista doar doua federatii nationale studentesti si ca Uniunea Nationala a Studentilor nu va permite politizarea miscarii studentesti.
Va precizam ca din luna august conducerea actuala a USR intrat in ilegalitate, pierzand procesul cu Asociatia Studentilor din Medicina Veterinara membru fondator al USR.
Studentii nu ar trebui sa se lase pacaliti de aceste actiuni populiste ale unor politicieni romani, sprijiniti de studenti trecuti de prima tinerete care manipuleaza organizatii studentesti ilegale.
UNSR considera ca acest forum nu este decat un congres politic, organizat de o entitate ilegala, fiind sprijinit in scopuri strict electorale
Uniunea Nationala a Studentilor din Romania va continua sa apere interesele si libertatile studentilor din Romania si va lua pozitie ori de cate ori va fi nevoie, ferindu-i de capcanele electorale din urmatoarea perioada.

A declarat presedintele UNSR Gabriel Petrea

Niciun comentariu: