vineri, 11 aprilie 2008

minciuna saptamanii - gigi (a ocolit dezbaterea de sambata)

Primarul Municipiului Iasi a declarat ca "Ma surprinde faptul ca aflu din presa ca sambata sunt invitat la o discutie privind solicitarile studentilor cu toate ca le-am mai discutat acum doua saptamani cu reprezentii ligilor studentesti. Luni ma voi vedea cu rectorii si asociatiile studentesti si vom discuta toate problemele studentilor si vom vedea ce este de facut", a declarat primarul Gheorghe Nichita."
Domnule primar presupunc a v-ati intalnit cu 2-3 maxim 4 presedinti de la Universitatea Tehnica care nu au nici o legatura cu revendicarile depuse de Alianta Studentilor Romani Iasi din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" (A.S.R). De obicei cand cineva iti cere ceva inviti cinevaul respectiv la negocieri nu alte cinevauri care desi nu au culoare politica e posibil sa va simpatizeze intr-un fel sau altul. Intr-adevar toate ligile si asociatiile studentesti din Iasi urmaresc doar binele studentilor pe care il reprezinta deci trebuia sa invitati toate aceste asociatii la discutii si cu mult timp in urma deoarece aceste revendicari au fost trimise cate Primaria Municipiului cu foarte mult timp in urma(e vorba de mai mult de jumatate de an).
In al 2-lea rand nu cred ca ati aflat din presa ca sunteti invitat la o dezbatere pentru ca vi s-a trimis o invitatie inainte de comunicatul de presa. Intuitia mea spune ca va este frica de o dezbatere publica cu studentii ieseni deoarece si acum aproximativ un an ati refuzat sa veniti la o intalnire cu studentii si ati trimis un viceprimar care nu stia nici macar despre ce e vorba acolo si care nici nu cred ca a fost vreodata student desi e posibil sa ma insel ca nu m-am interesat ce studii are.

Un comentariu:

Kenny spunea...

Hai in strada Mihai! Se pare ca asa suntem mai convingatori. ;)